Een logo op elk kledingstuk

Vanaf 1 september 2016 zullen we voor het uniform samenwerken met The Robin Store, een uniformwinkel op wandelafstand van onze school.  De kinderen zullen enkel nog kleren dragen die daar werden gekocht.

De stijl van de kledij verandert niet.  De kinderen zullen nog steeds een grijze, klassieke lange broek bermuda of plooirok dragen.  Er is keuze tussen een polo of hemd/bloes, beide met korte mouw of lange mouw.  Er zijn 5 truien waaruit kinderen kunnen kiezen: v-hals trui, debardeur, trui met rits, trui met enkele rij knopen, trui met dubbele rij knopen.

Het grote verschil is dat op elk van die kledingstukken een logo zal geborduurd worden.

Dit geldt ook voor de kleuters: zij zullen in de uniformwinkel een trui kunnen kopen, een polo of t-shirt en een broekje of rokje van het schooluniform.

Heel wat kinderen dragen nu al kledingstukken die goedgekeurd zijn als uniformkledij.  U moet dan natuurlijk niet alles nieuw kopen, wel moet er een logo in de kleren geborduurd worden.  Ik zal in de komende weken langsgaan in alle klassen, en de goedgekeurde kleren van een merk voorzien.  Met dat merk kunt u voor 5 euro een logo op het kledingstuk laten borduren in The Robin Store.

De winkel is heel gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf de school: Mechelsesteenweg 12, Antwerpen.

 

Liselotte Verfaillie

Directie Sint-Jan Antwerpen